Bosna i Hercegovina     | 25.02.2020. 14:58 |

U Čapljini završena vladavina 'Maškarske Republike'

FENA Saopćenje

ČAPLJINA, 25. veljače (FENA) - Čapljinski gradonačelnik Smiljan Vidić u utorak je u zgradi Gradske uprave organizirao svečani prijam za predstavnike 'Maškarske Republike', koji su ključeve tog grada preuzeli u nedjelju.

Predstavnici maškara pozdravili su gradonačelnika Vidića i istaknuli kako je vođenje grada ipak preteško za ovu skupinu.

Istaknuli su i kako punu kasu koju su dobili nisu mogli potrošiti te je vraćaju jer, kako kažu, od gradonačelnika su naučili da se novac treba razmjerno i razumno trošiti, priopćeno je iz Gradske uprave.

Gradonačelnik im je čestitao za organiziranje 56. obljetnice manifestacije te najavio daljnju suradnju i potporu od strane lokalne vlasti, kazavši kako će im i dogodine rado prepustiti vlast i pune kase, kao i do sada.

Nazočnima se obratio i organizator manifestacije "Pokladni dani Trebižat – Čapljina 2019." , koji je zahvalio gradonačelniku Vidiću na pokroviteljstvu te podršci koju je pružio kako bi se uspješno organizirala i održala 56. po redu manifestacija ”Pokladni dani Trebižat – Čapljina 2020.”.

Prijam je završen zajedničkom zdravicom, a druženje će se nastaviti večeras u Domu kulture u Trebižatu spaljivanjem Marka Krnjevala i balom pod maskama, stoji u priopćenju.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Uručeni ključevi novih stanova za 42 porodice u Čapljini

U Čapljini uhapšena osoba, pronađeno 28 stabljika Cannabisa

U Čapljini 27 mladih potpisalo ugovor o sufinanciranju prve stambene nekretnine

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo