Stranačke aktivnosti     | 25.02.2020. 17:33 |

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

Predsjednik Čović posjetio Općinsku organizaciju HDZ-a BiH Jajce

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH dr. Dragan Čović boravio je danas u službenoj posjeti Općinskoj organizaciji HDZ-a BiH Jajce, gdje će se večeras svečano obilježiti i 30. obljetnica utemeljenja HDZ-a BiH Jajce.

Uz predsjednika Čovića, sastanku su nazočili i predsjednik ŽO HDZ BiH ŽSB Radoje Vidović i predsjedatelj Sabora ŽSB Josip Kvasina.

O stanju u općini, stranci, aktualnim prilikama, izbornim aktivnostima te položaju Hrvata u Jajcu, govorio je predsjednik OO HDZ-a BiH Jajce Ivo Šimunović, koji je izrazio zadovoljstvo i naglasio dobru suradnju sa Županijskim odborom HDZ-a BiH Županije Središnja Bosna, te sa stranačkim dužnosnicima s većih razina.

Razgovarano je o aktualnoj političkoj situaciji u Jajcu, realizaciji započetih infrastrukturnih projekata, kao i realizaciji projekata koji će osigurati razvoj gospodarstva i zapošljavanje na području općine Jajce.

Naglašena je potreba razumjevanja, kao i pomoć pri realizaciji planiranih investicijskih projekata, za koje potporu moraju osigurati stranački dužnosnici s većih razina vlasti, pri čemu je naglašen značaj nadolazećih lokalnih izbora.

Tijekom sastanka, uz komentare na aktualne projekte, razgovarano je i o predstojećim lokalnim izborima. Zbog važnosti i značaja nadolazećih lokalnih izbora, zaključeno je kako se svi započeti projektati moraju završiti u zadanom vremenskom okviru, a potrebne buduće projekte planirati i predstaviti na dobrobit svih žitelja u Jajcu.

Predsjednik Čović upoznao je sudionike sastanka s aktualnom političkom situacijom te nastojanjima i aktivnostima koje se provode kako bi se ostvarila institucijalna jednakopravnost hrvatskog naroda u BiH.

Prije održanog sastanka, izaslanstvo je posjetilo župni ured u Podmilačju, gdje je razgovarano o potpori pri zgradnji crkve.

Ured za informiranje HDZ-a BiH

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

HDZ BiH: Domaći dužnosnici moraju predvoditi političke procese i europske integracije BiH

Priopćenje za javnost Gradskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Široki Brijeg

HDZ BiH: Dan neovisnosti poziva na ustavno domoljublje, nastavljamo raditi na europskom putu BiH

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom