Stranačke aktivnosti     | 28.02.2020. 11:06 |

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

FENA Saopćenje

Sinoć je u Zenici održana  svećana sjednica i Akademija GO NB Zenica povodom Dana nezavisnosti BiH. Tim povodom su svećano otvorene prostorije Gradskog odbora NB Zenica i Kantonalnog odbora NB ZDK-a.i dodjeljene članske karte za 90 novih članova NB-a.

Na sjednici su prisustvovali predsjednik NB BiH gospodin Senad Šepić, predsjednica KO NB ZDK-a i zastupnica NB-a u Predstavničkom domu Parlamenta BiH gospođa Aida Baručija, predstavnici drugih političkih organizacija Narod i pravda, NBL, gradski vijećnici i drugi gosti.

Prisutnim su se obratili prdsjednik GO NB Zenica Ekrem Tuka, Predsjednica KO NB ZDK Aida Barućija i predsjednik NB BIH Senad Šepić.

Predsjednik GO NB Zenica Ekrem Tuka je upoznao prisutne o dosadašnjim aktivnostima NB- a Zenica kao i o aktuelnim problemima oko blokade Buđžeta grada Zenica od strane parlementarne većine u GV Zenica.

Posebno se osvrnuo na aktivnosti u narednom periodu i pripremama za lokalne izbore. Istakao je da po procjenama sadašnje političke situacije u gradu Zenica, GO Nezavisnog bloka Zenica će na lokalne Izbore izaći sa svojom listom kandidata za Gradsko vijeće. Imajući u vidu da je svoju kandidaturu za gradonačelnika kao neovisni kandidat, najavio gospodin Fuad Kasumović, NB Zenica će dati punu podršku gradonačelniku Kasumoviću.

Druženje svih gostiju i članova NB-a je nastavljeno u Gradskoj kafani Zenica.                                                                                                        

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!