Sport     | 03.03.2020. 12:18 |

Herceg posjetio Teniski klub 'Mostar'

FENA Saopćenje

MOSTAR, 3. ožujka (FENA) - Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Nevenko Herceg posjetio je Teniski klub "Mostar" gdje je s predsjednikom Kluba Rankom Primorcem obišao završne radove na klupskim teniskim terenima koje je sufinancirala Vlada HNŽ-a.

- Dovršena je montaža još jednog teniskog balona koji omogućuje korištenje terena bez obzira na vanjske vremenske uvjete. Balon pokriva jedno igralište s tvrdom podlogom čime je igračima omogućena priprema za nastupe na turnirima u zimskoj sezoni. Također, postavljena je nova profesionalna podloga - ona na kojoj se igraju grand slam turniri. Na taj način zaokružili smo našu infrastrukturu i obogatili ponudu za sve vrste treniranja tenisa, a poglavito za igrače koji se ozbiljno bave ovim športom - kazao je Primorac te je zahvalio Hercegu na potpori.

Predsjednik Vlade HNŽ-a istaknuo je kako Vlada, sukladno mogućnostima, podupire rad brojnih športskih klubova na području HNŽ i organiziranje športskih natjecanja.

- Teniski klub "Mostar" niz godina organizira međunarodne teniske turnire i doprinosi boljem promoviranju Mostara i HNŽ-a u svijetu. Stoga će Vlada nastaviti podupirati njegov rad kao i rad pojedinaca i kolektiva koji ostvaruju zapažene športske rezultate – poručio je Herceg, priopćeno je iz Vlade HNŽ-a.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Vlada HNŽ: Upravi za ceste HNŽ-a 20,8 milijuna KM za regionalne prometnice

Vlada HNŽ-a dobila potporu u procesu osnivanja Ureda za razvojno planiranje i EU integracije

Očitovanje Vlade HNŽ-a na štrajk u prosvjeti, 35,2 posto proračuna ide na plaće u prosvjeti

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom