Stranačke aktivnosti     | 04.03.2020. 13:29 |

Saopćenje za javnost GO SDPBiH Zenica

FENA Saopćenje

U Velikoj sali Gradske organizacije SDP BiH Zenica, održana je Izvještajno-izborna Konvencija FOŽ-a GO SDP BiH Zenica na kojoj su delegatkinje birale novo rukovodstvo. Izvještaj o radu između dvije Konvencije podnijela je dosadašnja predsjednica  Dijana Čerim, a za novu predsjednicu FOŽ-a GO SDP BiH Zenica izabrana je Fatima Pašić, dok je za njenu zamjenicu  izabrana Dajana Borojević.Također,delegatkinje su izabrale i dvanaestočlano Predsjedništvo Foruma žena.

Konvencija je usvojila nekoliko bitnih dokumenata za rad i odlučivanje,a završnim riječima obratila se i novoizabrana predsjednica FOŽ-a GO SDP BiH Zenica navodeći da je potrebno raditi na jačanju organizacije Foruma, razvijajući pratnerske odnose i  mreže aktivizma sa ostalim Forumima žena SDP-a širom BiH kao i nevladinim organizacijama, te pozvala sve članice da se aktivno uključe u rad Foruma, kako bi zajedničkim snagama ostvarile postavljene ciljeve i zadatke.

Fatima-Timka Pašić rođena je u Zenici 08. 05. 1987. godine. Po zanimanju je magistar ekonomije. Titulu i zvanje stekla je na Univerzitetu u Zenici.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost GO SDPBiH Zenica

Saopćenje za javnost GO SDPBiH Zenica

Saopćenje za javnost GO SDPBiH Zenica

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!