Stranačke aktivnosti     | 06.03.2020. 11:44 |

Saopćenje za javnost SDS-a

FENA Saopćenje

Savić: Mićić se sam isključio; vrijeme je za povjerenika u Bijeljini

Nastavljajući aktivnosti na formiranju koalicija na lokalnom nivou mimo odluka Predsjedništva SDS Mićo Mićić se sam isključio iz Srpske demokratske stranke i sam sebe degradirao u očima javnosti – kazao je danas zamjenik predsjednika Srpske demokratske stranke Rado Savić.

„Smatram da je došlo vrijeme za povjerenika u Bijeljini. Semberija i Majevica su veoma važne za Srpsku demokratsku stranku i naše su uporište već godinama i tako će ostati i na oktobarskim izborima 2020. godine i bez Mićića“ – pojasnio je Savić.

Savić je naglasio da je rukovodstvo Srpske demokratske stranke pokazalo visok stepen tolerancije i razumijevanja prema Mićiću ali da očigledno on nastavlja sa aktivnostima na prodaji SDS-a SNSD-u u Bijeljini.

„SDS ima svoj program, svoju politiku i nijedan pojedinac ne smije da radi u korist onih koji žele loše Srpskoj demokratskoj stranici. SDS nije nijedan pojedinac, SDS predstavlja narod čije interese uvijek stavljamo na prvo mjesto, pogotovo sada kad je Republika Srpska ugrožena više nego ikada“ – zaključio je Savić.

Sektor za politiku i medije

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. B.

SDS

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost SDS-a

Saopćenje za javnost SDS-a

Saopćenje za javnost SDS-a

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!