Stranačke aktivnosti     | 16.03.2020. 14:04 |

Saopćenje za javnost SDS-a

FENA Saopćenje

Šarović: Tomica Stojanović je novi član Predsjedništva SDS

„Moj izbor za člana Predsjedništva SDS iz Bijeljine je Tomica Stojanović. On će biti moj ključni saradnik kada je u pitanju Predsjedništvo SDS za Bijeljinu i Semberiju“ – rekao je predsjednik Srpske demokratske stranke Mirko Šarović danas u Bijeljini.

Šarović je kazao da je u Bijeljinu došao da podrži sve iskrene članove SDS u Bijeljini, poslanika SDS Tomicu Stojanovića i sve ostale koji su ostali uz Srpsku demokratsku stranku.

„Puno nam znači što je narodni poslanik Tomica Stojanović sa našim ljudima u Bijeljini i moj dolazak danas je znak podrške svim tim ljudima koji su ostali uz SDS. Sa nama je danas trebao da bude i zamjenik predsjednika gradske organizacije Bijeljina Nenad Lalić, ali on je na zdravstvenoj rehabilitaciji i čim prizdravi biće sa nama“ – rekao je Šarović.

On je poručio da je SDS u Bijeljini u fazi konsolidacije gradske organizacije i da ta konsolidacija ide u dobrom pravcu.

„Ja sam zaista ohrabren i mislim da ćemo u potpunosti uspjeti da saniramo svu štetu nastalu u zadnja dva mjeseca ovdje u Bijeljini. Veoma sam optimističan i vidim dobro raspoloženje u našem članstvu u Bijeljini“ – naglasio je Šarović.

Narodni poslanik SDS Tomica Stojanović je poručio da Srpska demokratska stranka u Bijeljini živi i biće još jača.

„Situacija u Bijeljini je iznad svih očekivanja i narod je sa nama. Najveći broj predsjednika mjesnih odbora, što predstavlja dušu i srce Srpske demokratske stranke ostali su uz svoju stranku i programaske ideje svoje stranke. Niko od njih nije htio da proda i obraz i čast“ – istakao je Stojanović.

On je ponovio da svi ljudi koji su sa nama su pokazatelj da nije sve na prodaju i da se ne može sve kupiti.

„Poruka svim onim članovima SDS koje nisam pozvao i čuo se sa njima je da ćemo kontakt vrlo brzo ostvariti i žao mi je što nisam još došao do svih. Neka budu sigurni da ćemo svakog našeg člana u Bijeljini pozvati i ostavriti kontakt“ – zaključio je Stojanović.

 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) E. F.

SDS

Vezane vijesti

Miličević: SDS će sigurno izaći na izbore

Saopćenje za javnost SDS-a

Saopćenje za javnost SDS-a

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta