Ekonomija     | 19.03.2020. 13:46 |

Livanjski gradonačelnika s poduzetnicima razgovarao o gospodarskoj situaciji

FENA Saopćenje

LIVNO, 19. ožujka (FENA) - Livanjski gradonačelnik Luka Čelan razgovarao je s predstavnicima Gospodarskog vijeća Grada Livna o trenutačnoj situaciji izazvanoj pandemijom koronavirusa i njezinom utjecaju, kako na zdravlje ljudi, tako i na kompletnu gospodarsku situaciju.

Gradonačelnik Čelan upoznao je sudionike sastanka s nadležnostima i mogućnostima Grada te prenio informacije s nedavno održanog sastanka s predstavnicima viših razina vlasti vezane za mjere i aktivnosti u cilju ublažavanja ekonomskih posljedica.

Istaknuo je da je koordinacija od ključne važnosti te da je potrebna odgovornost i suradnja svih strana.

Livanjski gospodarstvenici iznijeli su svoje stavove i razmišljanja o trenutačnoj situaciji. Što se tiče zaliha hrane u trgovačkim centrima, istaknuli su kako je prema njima dostupnim informacijama situacija zadovoljavajuća.

Na sastanku je zaključeno da će se zajednički pratiti razvoj situacije te putem Gospodarskog vijeća na vrijeme pružati informacije potrebne gospodarstvenicima, prije svega one koje su budu ticale zaštite radnih mjesta.

Također je zaključeno da će, ukoliko se ukaže potreba, biti održana sjednica Gospodarskog vijeća Livna u punom sastavu, priopćeno je na internetskoj stranici Grada Livna.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Modna revija osoba s invaliditetom

Intermedijalna večer u Livnu, spoj poezije, slike i glazbe

Modna revija osoba s invaliditetom 'Mogu, znam, hoću'

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo