Bosna i Hercegovina     | 20.03.2020. 14:54 |

Protiv Sunite Hindić potvrđena optužnica za ubojstvo

FENA Saopćenje

MOSTAR, 20. ožujka (FENA) - Županijski sud u Mostaru potvrdio je optužnicu Županijskog tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Mostar protiv Sunite Hindić (1998.) iz Travnika, trenutno nastanjene u Mostaru, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo ubojstva.

 Optužnicom se Hindić tereti da je 04.10.2019. godine, oko 7 sati, u objektu "Vila Ivanković" u naselju Buna kod Mostara, u navednomn objektu, nakon verbalne svađe s vlasnikom Ninom Ivankovićem u njegovom pravcu ispalila jedan hitac, nakon čega je od zadobivene prostrijelne rane iskrvario i preminuo na licu mjesta. 

 Optužena Hindić trenutno se nalazi u pritvoru u KPZ Mostar, a prema zadnjem Rješenju Županijskog suda u Mostaru o produljenju pritvora od 27.12.2019. godine, produljen joj je pritvor u daljnjem trajanju od tri mjeseca počev od dana 27.12.2019. godine.

 Tužiteljstvo je Županijskom sudu uz optužnicu stavilo i prijedlog za produljenje pritvora protiv optužene, priopćilo je Županijsko tužiteljstvo Mostar.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

Ministrica Bošnjak posjetila Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar

Podignuta optužnica protiv državljanina Litvanije zbog krijumčarenja migranata

U Mostaru otvoren počasni konzulat Republike Rumunjske

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana