Ekonomija     | 24.03.2020. 18:02 |

Menadžment OC Jahorina podrška u borbi protiv virusa COVID-19

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 24. marta (FENA) - Uprava Olimpijskog centra Jahorina još jednom je pokazala humanu stranu, donacijom polovine svojih plata generalni direktor Dejan Ljevnaić i svi izvršni direktori pružili su podršku u borbi protiv pandemije virusa COVID-19.

Odričući se polovine svojih plata cjelokupan menadžment OC Jahorina izdvojio je sredstva za sanaciju posljedica izazvanih koronavirusom kako bi doprinio u zajedničkoj borbi svim građanima Republike Srpske, ali i izazvao sve privrednike i menadžere da učine isto.

- Trenutno se nalazimo u jako teškoj situaciji, činjenica je da ne znamo kada će sve ovo biti gotovo i kolike će biti posljedice za cijeli svijet. Najmanje što možemo učiniti u ovakvim situacijama je da pružimo podršku jedni drugima, prvenstveno Vladi RS i svima koji rade danonoćno da bi se izborili sa ovom pošasti. Ponosan sam na moj tim, jer se držimo zajedno i u teškim situacijama te apelujem na sve građane da budu disciplinovani i pridržavaju se svih mjera i propisa kako bismo kroz sve ovo prošli sa minimalnim posljedicama - kazao je Ljevnaić.

Dodao je da je "Olimpijski centar Jahorina na raspolaganju sa svojim kapacitetima i pomoći će kada god je za to u mogućnosti".

- Svim našim zaposlenima smo isplatili ranije plate za mart kako bi imali sredstva dok su kod kuće. Nadamo se da će nam se u ovoj borbi pridružiti i pružiti podršku svi oni koji su u mogućnosti te da ćemo svojim primjerom inspirisati bar još nekoga - kazao je Ljevnaić, saopćeno je iz OC Jahorina. 

(FENA) M. L.

Vezane vijesti

OC Jahorina - Dobro uređene skijaške staze, brojne propratne aktivnosti

Jahorinu posjetilo više od 110.000 skijaša

Besplatne ski karte za autore najljepših skijaških fotografija

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'