Stranačke aktivnosti     | 28.03.2020. 17:56 |

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

Predsjedatelj Doma naroda PS BiH dr. Dragan Čović održao telefonski sastanak sa srpskim članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom

Predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine dr. Dragan Čović održao je danas telefonski sastanak sa srpskim članom Predsjedništva Bosne i Hercegovine Miloradom Dodikom.

Dužnosnici su razmijenili stavove o stanju u zdravstvenom sustavu i gospodarstvu, osvrćući se na poduzete mjere u borbi protiv koronavirusa. Predstojeće razdoblje, zaključili su, zahtijeva aktivno političko djelovanje i suradnju, koji su ključni za stavljanje pandemije pod kontrolu te zaštitu zdravlja žitelja i ekonomije. Sporazumni o nužnosti pružanja potrebne pomoći i materijala zdravstvu i poduzećima te zaštiti radnika diljem zemlje, pozdravili su inicijative o poticanju domaćeg gospodarstva kao i inicijative upućene predstavnicima Europske unije o izuzimanju Bosne i Hercegovine i zemalja Zapadnog Balkana iz odluke zabrane izvoza medicinske opreme iz EU.

Tom prilikom, dužnosnici su zaključili da su solidarnost i suradnja uz političku stabilnost i korektnost neophodni u razdoblju kada sve razine vlasti diljem države moraju spremno odgovoriti na izazove pred kojima se nalaze žitelji i Bosna i Hercegovina.

HDZ BiH

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

U ponedjeljak sjednica Predsjedništva HDZ-a BiH

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

Promo

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Huawei na 25. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru: Inovacije za inteligentniji svijet

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana