Bosna i Hercegovina     | 02.04.2020. 20:31 |

Za Dom zdravlja u Tomislavgradu prikupljeno oko 200 tisuća maraka

FENA Mario Loncar

TOMISLAVGRAD, 2. travnja (FENA) - Nakon apela Doma zdravlja Tomislavgrad za potrebnom medicinskom i zaštitnom opremom, trojica Duvnjaka - Kristijan Križić, Ante Kelava i Bože Ljubas koji žive i rade u Kölnu i Altenkirchenu (Njemačka), pokrenuli su 26. ožujka akciju i osnovali Facebook grupu te su otvorili paypal račun za prikupljanje financijskih sredstava pod nazivom "Pomoć za Dom zdravlja Tomislavgrad".

 Do sada je preko njihovog računa prikupljeno 48.300 eura, dok su drugi pojedinci i tvrtke s područja Tomislavgrada i dijaspore izravnim uplatama na transakcijske račune Doma zdravlja Tomislavgrad uplatili 81.218 maraka.

 Također, na račun Humanitarne udruge "Kap ljubavi" za Dom zdravlja Tomislavgrad uplaćena su novčana sredstva u iznosu od 6.815 maraka.

 Osim novčanih sredstava mnoge su pravne i fizičke osobe donirale medicinsku i drugu potrebnu opremu.

 "Zahvaljujem svima koji su na bilo koji način pomogli Domu zdravlja Tomislavgrad u nabavci potrebne medicinske opreme i lijekova u ovoj nepredvidivoj situaciji, borbi protiv globalne pandemije virusa covid-19", kazala je ravnateljica Doma zdravlja Tomislavgrad Ivanka Živković.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

Vrijedna donacija za Dom zdravlja u Tuzli

Dom zdravlja Mostar otvara Zrakoplovno-medicinski centar

Dom zdravlja Tuzla uvodi dodatne termine za vakcinaciju djece

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta