Bosna i Hercegovina     | 03.04.2020. 14:38 |

'Violeta' donirala proizvode za najugroženije stanovnike općine Centar

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 3. aprila (FENA) - Firma "Violeta" poslala je kombi svojih proizvoda koji će biti podijeljeni socijalno ugroženim kategorijama stanovništva na području općine Centar Sarajevo, kako bi podržali tu lokalnu zajednicu i pomogli stanovnicima u nastojanjima da se spriječi širenje koronavirusa.

 

Donaciju je u ime načelnika Nedžada Ajnadžića preuzeo njegov savjetnik Osmo Babić, a roba je smještena u prostorijama JU "Centar za sport i rekreaciju" čiji su uposlenici uključeni u distribuciju paketa.

- Ovo predstavlja nastavak naše dobre saradnje sa Općinom Centar i stoga smo željeli da damo podršku načelniku Ajnadžiću u nastojanjima da se pomognu najugroženiji stanovnici onda kada im je to najpotrebnije. Stoga smo danas donirali najpotrebnije artikle koje svi koriste u domaćinstvu, a to su ubrusi, toaletni papir i tekući sapun za ruke, kao i deterdžent za suđe, odnosno robu koja je danas najtraženija na tržištu - objasnila je iz Odjela za marketing firme "Violeta" Nevena Sučić.

U proteklom periodu ta kompanija je također bolnicama u cijeloj Bosni i Hercegovini donirala neophodnu medicinsku opremu u vrijednosti od 400.000 KM, saopćeno je, saopćeno je iz Općine Centar.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti

Podrška Općine Centar za romsku djecu koja se redovno školuju

U Ambasadi Italije upriličen prijem za srednjoškolce, sportiste koji idu na sportske igre u Italiji

Delegacije NS BiH i Općine Centar razgovale o lokaciji za izgradnju nacionalnog stadiona

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'