Bosna i Hercegovina     | 06.04.2020. 11:51 |

Čestitka čelnika Kantona Sarajevo povodom Dana grada Sarajeva i Dana policije

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 6. aprila (FENA) - Predsjedavajući Skupštine Kantona Sarajevo Mirza Čelik, dopredsjedavajući Smiljana Viteškić, Danijela Kristić i Vibor Handžić, premijer Mario Nenadić, te zastupnici u Skupštini i ministri u Vladi Kantona Sarajevo uputili su čestitku povodom 6. aprila, Dana grada Sarajeva i Dana policije. 

- Dragi naši sugrađani, koji ste i u prošlosti bili suočeni s teškim vremenima, evo i sad se nažalost susrećete s novim izazovima. Uz iskrene želje, da kao i do sada zajedničkim savjesnim ponašanjem učinimo sve što možemo da iz ove borbe izađemo još jači, čestitamo vam rođendan vašeg i našeg voljenog grada - poručili su u čelnici Kantona Sarajevo.  

Čestitku su uputili svim uposlenicima Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo povodom 6. aprila – Dana policije, uz zahvalnost za časno i profesionalno obavljanje poslova i zadataka, kao i za odlučnost i spremnost da savjesno služe svim građanima Kantona Sarajevo.

- Oni i u vremenu kada se svi borimo protiv nevidljivog neprijatelja, koronavirusa, dokazuju još jednom svoju hrabrost, senzibilnost, profesionalnost i spremnost na pomoć - navodi se u čestitki upućenoj pripadnicim MUP-a KS, saopćeno je iz  Službe za protokol i press KS.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti

Lendo uputio čestitku povodom 15. aprila, Dana Armije RBiH

Uk i Pavić Pečenković obišli mališane KJU Dom za djecu bez roditeljskog staranja na Bjelavama

Predsjedništvo BiH - Bajramska čestitka Željke Cvijanović

Promo

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana