Regija     | 07.04.2020. 19:52 |

Preminuli 46-godišnjak ipak je imao zdravstvenih problema

FENA Agencije

KRAPINA/ZAGREB, 7. travnja (FENA) - Krapinsko-zagorski Stožer civilne zaštite izvijestio je popodne da je pacijent s područja te županije, 46-godišnji muškarac koji je umro u Klinici za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević" u Zagrebu, imao zdravstvenih problema što je navečer potvrdio i zamjenik ravnateljice te klinike Rok Čivljak.

Ravnateljica Klinike "dr. Fran Mihaljević" Alemka Markotić danas je na konferenciji za novinare Nacionalnog stožera civilne zaštite rekla da taj muškarac nije imao značajnije kronične probleme prije nego li se zarazio.

Krapinsko-zagorski županijski stožer Civilne zaštite izvijestio je, pak, popodne da je riječ o 46- godišnjem muškarcu s područja njihove županije "koji je bio nepokretan uslijed posttraumatske tetraplegije i koji je bolovao od arterijske hipertenzije i pretilosti".

Zamjenik ravnateljice Klinike za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević" Rok Čivljak večeras je za Dnevnik RTL televizije rekao da je umrli imao neke kronične bolesti.

Kako je rekao, "dokumentacija koja je došla do njih, možda nije bila potpuna, zbog čega su do medija došle nepotpune ili neprovjerene informacije." Čivljak se ispričao zbog toga, te rekao kako će više informacija dati nakon razgovora s obiteljskim liječnikom umrlog, prenosi Hina.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Grmoja: Most i DP bez Možemo i SDSS-a imaju dovoljno ruku za novu hrvatsku vladu

Izbori za EP u Hrvatskoj: Još nema ni jedne kandidacijske liste

Macan: Zbog velike izlaznosti rezultati hrvatskih izbora nisu upitni, a politika prema BiH ostaje ista

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'