Bosna i Hercegovina     | 21.04.2020. 16:09 |

Skopljak zahvalio na priznanju Savezu ratnih vojnih invalida TK (VIDEO)

FENA Hana Imamović

TUZLA, 21. aprila (FENA) - Predsjednik Kantonalnog odbora Stranke demokratske akcije (SDA) Tuzlanskog kantona Fahrudin Skopljak zahvalio je danas Savezu ratnih vojnih invalida TK na priznanju koje su mu danas dodijelili.

Kako je kazao, dodjela priznanja trebala je biti organizirana na svečanosti koja je trebala biti organizirana povodom 25. godišnjice od osnivanja i rada kantonalnog Saveza ratnih vojnih invalida, ali zbog pandemije koronavirusa i mjera kriznih štabova akademija nije mogla biti upriličena.

- Ranije sam obavljao dužnost ministra za boračka pitanja u Vladi Tuzlanskog kantona zbog čega posebno mnogo znači kada vas se ljudi sjete kada više ne obavljate te dužnosti. To znači da ste u to vrijeme obavljali koristan posao ako vas se i nakon toga sjete - naglasio je Skopljak.

Priznanje Saveza "Zlatni znak" dodijeljeno je danas i dopredsjedavajućem Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine i predsjedniku Stranke demokratske akcije (SDA) Bakiru Izetbegoviću.

Također, priznanja su uručena i premijeru Federacije BiH Fadilu Novaliću, federalnom ministru za izbjeglice i raseljene osobe Edinu Ramiću, federalnom ministru za pitanja boraca Salki Bukvareviću, te Skupštini i Vladi TK.

Pogledajte http://fena.ba/video/4380

Preuzmite https://drive.google.com/drive/folders/18i1XW8pS2w1f471yZ-4uAXIdsg82ByqD?usp=sharing

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

Koordinacija boračkih saveza TK - Dovedena u pitanje pravna sigurnost bivših boraca Armije RBiH

Irfan Halilagić mandatar Vlade Tuzlanskog kantona

Ime mandatara nove Vlade TK bit će poznato u petak nakon sjednice IO SDA TK

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu