Bosna i Hercegovina     | 21.04.2020. 18:26 |

Jednomjesečni pritvor Bajramu Bećiraju zbog teške krađe

FENA Saopćenje

MOSTAR, 21. travnja (FENA) - Na prijedlog Županijskog tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Mostar, Općinski sud u Mostaru odredio je jednomjesečni pritvor Bajramu Bećiraju Bajri (1999.) iz Mostara zbog osnovane sumnje da je počinio produljeno kazneno djelo teške krađe.

Bećiraj se sumnjiči kako je u vremenskom razdoblju od 31. ožujka do 13. travnja 2020. godine počinio više pojedinačnih kaznenih djela teške krađe na način da je podesnim sredstvom, uz uporabu fizičke snage, nasilno ulazio u unutrašnjost objekata, a potom iz istih otuđivao, između ostalog, novac, strojeve, ručni alat, prijenosna računala, sigurnosne kamere, ženske torbe, cigarete, alkoholna pića, te na taj način za sebe pribavio veću imovinsku korist, priopćeno je iz Županijskog tužiteljstva HNŽ-a Mostar.

Osumnjičeni je i ranije osuđivan zbog počinjenja istovrsnih kaznenih djela.

Općinski sud u Mostaru ocijenio je da je sasvim utemeljeno i opravdano određivanje pritvora osumnjičenom, jer postoje naročite okolnosti koje opravdavaju strah da će ponoviti kazneno djelo.

Županijsko tužiteljstvo HNŽ, u suradnji sa MUP-om HNŽ, PU Mostar, nastavlja sa poduzimanjem istražnih radnji u ovom predmetu, navodi se u priopćenju.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Određen pritvor za Djedovića i Malkića iz Tuzle zbog pljački kladionica

Produžen pritvor ocu dječaka koji je počinio masovno ubojstvo u školi 'Vladislav Ribnikar'

Ruski sud produžio pritvor Evanu Gershkovichu za dva mjeseca

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo