Bosna i Hercegovina     | 27.04.2020. 13:32 |

Obraćanja iz Vlade Federacije BiH ubuduće samo u 12.00 sati

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 27. aprila (FENA) - Obraćanja uživo predstavnika nadležnih institucija iz Vlade Federacije Bosne i Hercegovine, od danas 27. aprila, bit će samo u jednom terminu i to u 12.00 sati.

U tom obraćanju, javnost će i dalje dobivati zvanične i potvrđene podatke i preporuke iz oblasti zdravstva, a po potrebi i predstavnika ostalih federalnih i drugih nadležnih institucija, povodom situacije nastale usljed pandemije novog koronavirusa COVID-19.

Video obraćanja u 12.00 sati bit će i ubuduće dostupan putem Federalne novinske agencije (FENA) i putem direktnog prijenosa na Federalnoj televiziji.

Mediji će, kao i dosad, biti blagovremeno obaviješteni o linku za livestreaming na Youtube kanalu FENA-e, a Federalna televizija će snimke obraćanja postavljati na svojoj internet stranici www.federalna.ba, Facebook stranici 'federalna.ba' i na svom Youtube kanalu 'FTV', odnosno 'federalna tv'.

Snimci Federalne televizije i Federalne novinske agencije bit će postavljeni bez markica ovih medijskih kuća, saopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Vlade FBiH. 

(FENA) E. F.

Vezane vijesti

Nikšić: Rudnik 'Kreka' na najbolji mogući način odgovorio na 'pruženu ruku Vlade FBiH' (VIDEO)

Nikšić: Rudnik 'Kreka' na najbolji mogući način odgovorio na 'pruženu ruku Vlade FBiH'

Delegacija Vlade Federacije BiH u ponedjeljak u posjeti RMU „Kreka“

Promo

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana

Kampanja 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

M:tel: Telefoni na rate već od 5,29 KM!