Bosna i Hercegovina     | 28.04.2020. 10:33 |

Organizacija Pomozi.ba zvanično pokrenula novu platformu za online donacije

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 28. aprila (FENA) - Humanitarna organizacija Pomozi.ba zvanično je pustila u rad novu platformu na www.pomoziba.org putem koje će, svi koji žele, moći brzo i lako donirati novac karticom za različite humanitarne akcije.

Početkom aprila je bila testna verzija platforme kako bi se prikupio novac za pomoć ugroženima u vanrednoj situaciji pandemije koronavirusa, a od sada će na ovaj način biti omogućeno doniranje novca i za ostale projekte i akcije koje sprovode ekipe Pomozi.ba.

Donirati novac na www.pomoziba.org za humanitarne aktivnosti i pomoć najugroženijima mogu svi koji imaju debitnu ili kreditnu karticu, vrlo jednostavno i potpuno sigurno uz prijavu i samo nekoliko klikova, saopćeno je iz Pomozi.ba.

Trenutno su na platformi aktivna četiri projekta: pomoć za djecu Jemena, priprema i isporuka obroka na kućnu adresu, priprema i dostava iftara i prehrambenih paketa tokom ramazana, te aktivnosti pomoći za pogođene cjelokupnom situacijom sa koronavirusom.

Pored ove platforme, i dalje je moguće donirati novac pozivima na humanitarne telefonske brojeve, kao i željeni iznos novca na standardne račune organizacije Pomozi.ba.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Udruženje Pomozi.ba pokrenulo humanitarnu akciju za pomoć djevojčici Almi Kamarić

Pomozi.ba - Kamioni iz Egipta stigli u ratnu zonu, podijeljena pomoć Palestincima

Udruženje Pomozi.ba: Pozivom na broj 17006 donirate 2 KM za Palestinu

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana