Ekonomija     | 04.05.2020. 17:41 |

Računi Uprave za indirektno oporezivanje od danas aktivni u BBI banci

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 4.maja (FENA) - Klijenti BBI banke, fizičke i pravne osobe, od danas sve uplate indirektnih poreza, kao i ostalih prihoda i taksi, namijenjene Upravi za indirektno oporezivanje (UINO) mogu obaviti putem računa UINO u Bosna Bank International d.d. Sarajevo.

- BBI banka je strateški opredijeljena da kroz sve oblike svog poslovanja pomaže razvoj privrede u BiH. Ovo je još jedan način da klijentima omogućimo brže i lakše poslovanje. Naš cilj je da sve naše proizvode i usluge namijenjene pravnim subjektima približimo našim klijentima, odnosno da ih učinimo što dostupnijim i u potpunosti prilagodimo njihovim potrebama - izjavila je direktorica Sektora za poslovanje s pravnim osobama BBI banke Edina Hasečić.

Ona je istakla kako pravni subjekti zahtijevaju pojedinačni, prilagođen pristup svakome od njih, te da je u cilju ostvarenja kvalitetne i uspješne saradnje neophodan svakodnevni kontakt.

BBI je omogućila obavljanje poslovanja putem savremenih kanala komunikacije i bez potrebe dolaska u poslovnicu, što je u današnjim okolnostima poslovanja od iznimne važnosti, saopćeno je iz Banke.

- U ovim izazovnim vremenima svim našim klijentima omogućeno je korištenje privremenih moratorija i ostalih posebnih mjera koje su prilagođene otežanim uvjetima poslovanja. Vjerujemo da ćemo zajedničkim snagama uspjeti prebroditi i ovaj izazov sa kojim se susrećemo - zaključila je Hasečić.

Brojevi računa UINO otvoreni u BBI banci:
- 1411965320010415- DEPOZITNI RAČUN - PRIHODI CARINSKE PRIJAVE
- 1411965320010609- DEPOZITNI RAČUN - PDV, AKCIZE I PUTARINE
- 1411965320010512- DEPOZITNI RAČUN - OSTALI PRIHODI, TAKSE I JEDNOKRATNE UPLATE
- 1411965320010803- DEPOZITNI RAČUN - OSIGURANJE DUGA

(FENA) M. B.

Vezane vijesti

Nova ponuda BBI stambenog finansiranja - BBI Banka pretvara 'riječi u kvadrate uz hipoteku 1 na 1'

BBI Banka najavila 13. 'Sarajevo Business Forum' diplomatskom koru u BiH

Uspješno završen prvi ciklus edukacija BBI Programa 'Mladi Talenti'

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo