FENA.BIZ

Lilium organizira besplatni webinar o digitalnom marketingu

Saopćenje

Lilium Digital nakon što je pokrenuo svoju Digitalnu akademiju i dalje dijeli svoje znanje i iskustva iz oblasti digitalnog marketinga.  Sada, upravo u sklopu Digitalne akademije by Lilium svi mogu pristupiti besplatnom webinaru koji će vam približiti digitalni marketing, kako privući klijente, zašto je digitala posao budućnosti, ali i druge teme:

✅ Top 3 strategije pomoću kojih smo dobili preko 300 klijenata
✅ Zašto je digitalni marketing posao budućnosti
✅ 3 koraka do uspješne Facebook kampanje
✅ Facebook vs Google - šta daje najbolje prodajne rezultate
✅ Kako retargetirati posjetioce stranice
✅ Koliko novca trebate ulagati u reklame
✅ Kako da najlakše naučite digitalni marketing

Predavač webinara je Semir Musić, suosnivač Lilium Digitala, koji priča svoju poslovnu priču. Kako se može uspjeti ako se okružite dobrim i profesionalnim timom:

„ Novonastala situacija izazvana pandemijom uticala ja na gotovo svaki aspekt naših života. Većina ljudi priča o negativnim posljedicama izazvanim pandemijom, o tome slušamo svaki dan.  Osvrnuo bih se na nešto o čemu rijetko ko govori i šta se pozitivno može izvući iz ovoga.  Jedna od pozitivnih stvari koja se dešava u toku i nakon pandemije je digitalna transformacija biznisa, koja je, po mom mišljenju ubrzana za nekih 5 do 10 godina.  Neminovno je da slijedi i ekonomska kriza za koju se već sad trebamo pripremati.  Mnoga radna mjesta će nestati, ali isto tako će se pojaviti nove pozicije naročito vezane za digitalu. Možemo primjetiti da neki od biznisa kojima je cijelo poslovanje bilo offline, otvaraju online shopove i prelaze na prodaju preko interneta.  Shodno tome, odlučio sam dati svoj mali doprinos i kreirao sam webinar u kojem sam na najjednostavniji način objasnio digitalni marketing i kako on može biti koristan biznisima, kao i pojedincima koji razmišljaju da karijeru usmjere u tom pravcu. „

Webinar je potpuno besplatan, a prijave možete izvršiti putem ovog linka VIDEO

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.gov.ba.