Stranačke aktivnosti     | 12.05.2020. 10:54 |

Saopćenje za javnost SDBiH

FENA Saopćenje

Javnost u BiH ovih dana potresaju brojne afere. Jedna od njih je i afera namiještanja glasova na unutarpartijskim izborima za predsjednika sarajevskog Kantonalnog SDP-a. Kako posvjedoči dojučerašnji generalni sekretar navedene partije, uvrtale su se ruke delegatima direktno od predsjednika Nikšića, okretali janjci, prijetilo otkazima, kako bi se za predsjednika sarajevske organizacije ponovo ustoličio “istaknuti kadar” jedan od zaslužnijih grobara SDP-a “rođeni Gračanlija” Damir Mašić.

Unaprijed se izvinjavamo našim dojučerašnjim partijskim drugaricama i drugovima istinskim socijaldemokratima, ali zbog budućnosti samog SDP-a, želimo da i njih i javnost podsjetimo na nekoliko sramnih nepravilnosti koje su urušile temelje SDP-a.

I danas se sa gorčinom sjećamo bezočne krađe glasova na izborima za predsjednika i sramne “štimaljke” glasova na Kongresu SDP-a.

Nije nam svejedno što se lagano topi i urušava naša dojučerašnja partija najviše zahvaljujući umišljenim narcisoidnim samoprozvanim liderima koji su spremni žrtvovati posljednjeg časnog člana SDP-a radi svojih stolica.

Upozoravali smo, molili smo za razumijevanje ali nije bilo sluha. Sad je mečka zaigrala pred vlastitim vratima.

Koristimo priliku da javno pitamo “lidere” SDP-a:

Gdje vam je famozni BH blok?

Koliko ste ojačali Našu stranku i Narod i pravdu Dine Konakovića na uštrb SDP-a?

Jesu li tačne tvrdnje malog diktatora Jasmina Imamovića da je SDP ojačao nakon izlaska malog broja članova iz KO SDP Tuzla?

Sve su to pitanja koja vi uvaženi članovi SDP-a treba i morate postaviti svojim “liderima” ako ništa da biste spasili što se spasiti može! 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost SD BiH

Saopćenje za javnost Socijaldemokrata BiH

Saopćenje za javnost Socijaldemokrata BiH

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo