Ekonomija     | 14.05.2020. 11:31 |

Prezentacija za sektor namještaja i interijera na poslovnoj mreži Ambista

FENA Darinka Mitrović

SARAJEVO, 14. maja (FENA) - U vrijeme kada su mnogi sajamski događaji otkazani ili odgođeni, kompanije i dalje mogu putem Ambiste, međunarodne poslovne mreže za sektor namještaja i interijera, prezentirati svoje proizvode i pronaći poslovne partnere iz različitih zemalja.

Iz Vanjskotrgovinske komore BiH navode da je Ambista internacionalna poslovna platforma koju je razvio sajam Kolenmesse kao podršku svojim manifestacijama u oblasti namještaja i interijera (imm cologne, ORGATEC, Interzum, Living Kitchen i ZOW), a namijenjena je za proizvođače, maloprodajne i veleprodajne trgovce, dobavljače i dizajnere interijera.

Svi izlagači na ovim  sajmovima u periodu od 2017. do 2020. godine, kao dio obaveznog izlagačkog marketing paketa, već su registrirani na ovoj platformi, a mogu joj se pridružiti i druge zainteresirane firme iz spomenutih oblasti koje žele objaviti svoje profile, ponuditi proizvode i novitete ili tražiti potencijalne poslovne partnere na međunarodnom tržištu.

Drvna industrija, odnosno proizvodnja namještaja jedna je od grana koja je pod posebnim udarom uslijed ekonomskih teškoća uzrokovanih pandemijom koronavirusa. 

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Trgovinski deficit FBiH u januaru 2022. godine 327.063.000 KM

Grad Zenica zbog duga za kamatu blokirao rudnik, za 15. januar zakazan štrajk

U Federaciji BiH u prošloj godini izdana 51 okolišna dozvola

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo