Bosna i Hercegovina     | 15.05.2020. 14:18 |

Gradu Livnu uručena vrijedna donacija medicinske opreme 

FENA Mario Loncar

LIVNO, 15. svibnja (FENA) - Stožer civilne zaštite Grada Livna primio je u petak vrijednu donaciju gospodarskog društva Kik Stone iz Livna.

Kako je priopćeno iz Ureda gradonačelnika grada Livna, radi se o medicinskoj opremi koja se sastoji od 10.500 komada zaštitnih  maski, 80 komada zaštitnih odijela, te 2.000 komada rukavica. 

Donaciju je u ime Grada Livna i livanjskog Stožera civilne zaštite primio zapovjednik Stožera Luka Čelan koji je tom prigodom iskazao zadovoljstvo primljenom donacijom i opremom koja će biti od koristi kako zdravstvenim ustanovama u gradu Livnu tako i običnim građanima. 

Prema njegovim riječima, donaciju je osiguralo gospodarsko društvo Kik Stone d.o.o. iz Livna putem partnera iz Kine i suosnivača spomenutog društva dok je ista uručena od direktorice društva Monike Pavić. 

Gradonačelnik Livna Luka Čelan je prilikom primopredaje donacije naglasio da su u ovom vremenu oko koronevirusa svi zajedno i gospodarstvenici i predstavnici vlasti i da mogu jedni drugima pomoći na dobrobit građana kako bi svi zajedno što lakše izišli iz ove krize.

Direktorici Pavić uručena je zahvalnica za donirani medicinsku opremu koja će biti raspodijeljena livanjskom Domu zdravlja, Županijskoj bolnici i javnim ustanova.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Modna revija osoba s invaliditetom

Intermedijalna večer u Livnu, spoj poezije, slike i glazbe

Modna revija osoba s invaliditetom 'Mogu, znam, hoću'

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo