Ekonomija     | 22.05.2020. 10:03 |

OC Jahorina - Promocija ljetne ponude u Bijeljini 23. i 24. maja

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 22. maja (FENA) - Promocija ljetne ponude Olimpijskog centra Jahorina bit će upriličena u Bijeljini 23. i 24. maja.

Svi stanovnici ovog grada bit će u prilici da se upoznaju o atraktivnoj ljetnoj ponudi Jahorine ukoliko posjete promotivni pult OC Jahorina smješten na trgu Kralja Petra I Karađorđevića.

Kreativni kutak sa izložbenim sjedištem boba na šinama bijeljincima će, sa promotivnim materijalom zanimljivim interaktivnim igrama i nagradama, biti dostupan u subotu i nedjelju od 12 do 20 sati.
 
Za ovu ljetnu sezonu, pored samih prirodnih ljepota kojima Jahorina obiluje, pripemljeno je mnoštvo zanimljivih sadržaja i događaja.

Međunarodno takmičenje Jahorina Ultra Trail ove godine će se održati na četiri staze različitih dužina i to prvi put u organizaciji Olimpijskog centra Jahorina.

- Jahorina je već postala prepoznatljiva po najdužem u regionu, planinskom bobu na šinama dužine 2,5 km. Bob dostiže brzinu od 40 km/h i jedan je od 10 najvećih u Evropi. Panoramska vožnja žičarom, tjubing, xRaycer, teretana na otvorenom, kao i sportski kutak sa terenima, bicikli i staze za hajking – staza ljubavi, staza zdravlja i sportska staza, u rasponu od 2,5 km do 13 km ovog ljeta će ispuniti očekivanja svih ljubitelja aktivnog odmora - navodi OC Jahorina u saopćenju za javnost.

Kako se nadalje navodi, nagradne igre sa vrijednim nagradama, koje su već aktuelne, sigurno će obradovati sve posjetioce Jahorine, a pripremljene su i još tri velike atrakcije - tower, loopster i skydive, koji se grade na Poljicama i na Jezeru na vrhu planine, tako da će Jahorina ponovo prva u ovom dijelu Evrope imati nove, adrenalinske atrakcije za odrasle i djecu.

Iz Olimpijskog centra su pozvali sve da ih posjete na promociji u Bijeljini nakon koje će uslijediti i promocije u Banjoj Luci, Sarajevu, Tuzli i Trebinju.

Otvaranje ljetne sezone na Jahorini zakazano je za period od 25.do 28. juna kada će važiti popust od 30 posto na sve ljetne sadržaje.



  

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

'Sakupljač sjenki' autora Samira Deumića predstavljen na Sajmu knjiga u Sarajevu

‘Ganganet’ virtualno promovira kulturu Hercegovine

Promocija knjige 'Osnove zdravstvene njege' Ivone Ljevak

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta