Stranačke aktivnosti     | 25.05.2020. 15:13 |

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

Predsjednik Čović se sastao u Odžaku sa stranačkim dužnosnicima

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH dr. Dragan Čović boravio je danas u Odžaku gdje se sastao s predsjedništvom Općinskog odbora HDZ-a BiH Odžak na čelu s predsjednikom Ilijom Ilićem i načelnikom općine Jakovom Ivankovićem.

Na sastanku je komentirana aktualna politička situacija u Odžaku, s posebnim naglaskom na pomoć gospodarstvu zbog utjecaja pandemije koronavirusa. Razgovarano je o konkretnim koracima pomoći gospodarstvu, zdravstvu, poljoprivredi kao i ukupnoj situaciji i pomoći socio-ekonomski najpogođenijim sektorima.

Na sastanku je iskazani glavni prioriteti i plan aktivnosti stranke u Odžaku u narednom razdoblju. Također, iskazana su i određena očekivanja potpore viših razina vlasti pri potpori i sufinanciranja određenih projekata.

Predsjednik Čović podržao je planirane aktivnosti, kao i planirane projekte oko kojih će se uključiti sve razine vlasti kako bi se realizirale u skorije vrijeme.

Govoreći o lokalnim izborima, naglašeno je kako se HDZ BiH u Odžaku priprema za nadolazeće obveze s pozivom na provedbu demokratski i zakonski transparentnog izbornog procesa.

Stranačko izaslanstvo prije održanog sastanka posjetilo je Župni ured u Posavskoj Mahali, nakon čega je uslijedio pohod masovnoj grobnici na „Nujića njivi“ u Posavskoj Mahali uz polaganje vijenaca i opijelo kao i na spomen parku Posavska Mahala.

HDZ BiH

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

U subotu otvaranje panoramskog kotača u Mostaru

U Mostaru izložba i proglašenje najboljih radova u sklopu Dana frankofonije

HDZ BiH: Domaći dužnosnici moraju predvoditi političke procese i europske integracije BiH

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo