Bosna i Hercegovina     | 25.05.2020. 18:46 |

Čović posjetio Organizaciju HDZ-a BiH u Brčkom

FENA Saopćenje

BRČKO, 25. svibnja (FENA) – Predsjednik HDZ BiH Dragan Čović posjetio je u ponedjeljak Distrikt Brčko i održao sastanak s dogradonačelnikom Distrikta Brčko i predsjednikom HDZ BiH Organizacije za Distrikt Brčko Antom Domićem i članovima, priopćeno je Ureda za informiranje HDZ-a BiH.

Domaćini sastanka upoznali su Čovića sa trenutnim stanjem u Distriktu, prije svega gospodarskim i ekonomskim mjerama koje su vlasti Distrikta Brčko poduzeli u prevenciji i rješavanju socioekonomskih pitanja nakon izvanrednog stanja i borbe s koronavirusom.

Na sastanku je komentirano solidariziranje u novonastalim okolnostima uz direktnu pomoć privatnom sektoru kroz konkretne mjere subvencioniranja i pomoći predstavljene su kao prioritet čije su aktivnosti već započele i biti će ostvarene prema svim gospodarskim subjektima koji su izravno pogođeni uključujući razne grane gospodarstva.

Također, razgovaralo se o radnim mjestima i očuvanju istih u primarnom fokusu svih daljnjih mjera koje će se donositi na razini Distrikta.

Razgovaralo se i o raspisivanju lokalnih izbora te aktivnostima i njihovim pripremama.

Čović iskazao je punu podršku svim aktivnostima i projektima predstavljenim na spomenutom sastanku, dodaje se u priopćenju.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Čović: Pozivam nositelje vlasti da sami donosimo odluke i vodimo političke procese

Veleposlanik SAD-a u BiH u službenom posjetu Brčko distriktu

Čović: Nastavljamo podržavati Izrael, Južna plinska interkonekcija strateški projekt

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo