Stranačke aktivnosti     | 26.05.2020. 11:56 |

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

Mostar, 26. svibnja 2020. god.

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Predsjednik Čović na sastanku s Općinskim odborom Orašje: Usmjeriti sve kapacitete u jačanje gospodarskog sektora općine Orašje

Predsjednik HDZ BiH dr. Čović održao je sastanak s OO Orašje i načelnikom općine Stankom Vincetićem.

Domaćini današnjeg sastanka upoznali su predsjednika Čovića sa svim mjerama koje je općina Orašje već poduzela subvencioniranjem i olakšicama u novonastalim okolnostima, kao i aktivnostima koje se planiraju provesti kako bi se održala stabilnost i pomoglo svim direktno pogođenim granama gospodarstva. Subvencije prema svim subjektima moraju imati efektan učinak kako bi se negativni ekonomski utjecaji smanjili na minimum. Također, na sastanku su predočeni glavni prioriteti i infrastrkturni projekti koji se planiraju pokrenuti nakon olakšavanja epidemioloških mjera.

Stranački dužnosnici su razgovarali i o raspisivanju lokalnih izbora te pripremama koje slijede u predstojećem razdoblju.

Predsjednik Čović dao je punu potporu svim aktivnostima koje općinska razina provodi uz uključivanje viših razina vlasti koje moraju dati svoj konkretan doprinos i solidariziranje s lokalnim razinama vlasti.

HDZ BiH

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

U ponedjeljak sjednica Predsjedništva HDZ-a BiH

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'