Stranačke aktivnosti     | 27.05.2020. 18:03 |

Saopćenje za javnost PDP-a

FENA Saopćenje

Izjava za medije

„Prošlo je tek nekoliko mjeseci od slanja Nacionalnog godišnjeg plana (ANP) u Brisel, a taj Dodikov izdajnički potez već dolazi na naplatu – knjiženjem imovine Republike Srpske, kasarne „Kozara“ i aerodroma u Mahovljanima, na Bosnu i Hercegovinu“, kaže poslanik u NSRS i član Predsjedništva PDP-a LJubiša Krunić.

Krunić kaže da PDP od novembra prošle godine, odnosno Dodikovog potpisa na tzv. Program reformi koji znači nastavak NATO puta BiH, upozorava da on uporno i po ovom pitanju laže narod, te da je knjiženje perspektivne vojne imovine Republike Srpske na BiH tek jedan dio ukupne cijene njegove podaničke politike koju će tek u budućnosti plaćati svaki građanin i patriota koji voli Republiku Srpsku:

„Dok ministar Podžić u Banjaluci raspoređuje našu imovinu, Dodik se kukavički, nenajavljen, krije u Foči. Predlažem mu da tu ostane koji dan i navikava se na ambijent, jer nakon svih nedjela koja je počinio na štetu Republike Srpske, samo tamo, u objektu rezervisanom za one poput njega, može završiti svoju karijeru“, zaključuje Krunić.

S poštovanjem,

Banjaluka, 27.05.2020. godine

Informativna služba PDP-a

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) D. V.

PDP

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost PDP-a

Saopćenje za javnost PDP-a

Saopćenje za javnost PDP-a

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!