Stranačke aktivnosti     | 29.05.2020. 16:40 |

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

Održana konstituirajuća sjednica Provedbenog izbornog stožera (PIS) HDZ-a BiH za Lokalne izbore u BiH

U Domu HDZ-a BiH u Mostaru održana je konstituirajuća sjednica Provedbenog izbornog stožera HDZ-a BiH za Lokalne izbore u Bosni i Hercegovini 2020. godine.

Zamjenica predsjednika HDZ-a BiH i predsjednica Izvršnog i Provedbenog izbornog stožera HDZ-a BiH Borjana Krišto i voditelji koordinacija danas su raspravljali o koracima koje će Provedbeni izborni stožer u suradnji sa lokalnim stožerima provoditi u nadolazećoj kampanji.

Voditelji koordinacija u narednom vremenu pristupit će izradi svojih strateških, programskih i planskih dokumenata kao i samoj strategiji, a ukupna kampanja će imati decentralizirani pristup, dok će Provedbeni izborni stožer biti tijelo koje će sve koordinirati.

Za idući sastanak dogovoreno je da odjeli moraju uskladiti plan rada te načiniti hodogram aktivnosti kao i obavijest za sve stranačke organizacijske cijeline u smislu izvršavanja svih predizbornih obaveza, operativnih, analitičkih i tehničkih. Uvažavat će se pristup svih lokalnih jedinica, stoga je važna analiza situacije s terena, naglašeno je na sastanku.

Provedbeni izborni stožer HDZ-a BiH proširit ce sastave svojih koordinacija, sačiniti planove rada koji će biti usklađeni sa Izbornom strategijom, rokovima kao i kalendaru svih predviđenih aktivnosti.

Niže organizacije HDZ-a BiH imenovat će svoje Provedbene izborne stožere.

HDZ BiH

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) N. M.

Vezane vijesti

Ambasada SAD: HDZBiH ne može na silu doći do rješenja koje preferira, mora iskreno raditi na izgradnji konsenzusa

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

HDZ BiH pozdravio preporuku EK: Nastavljamo predvoditi reformske procese

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'