Stranačke aktivnosti

Saopćenje za javnost SDS-a

Saopćenje

Miličević: SDS će u Tesliću pobijediti na svim nivoima

Srpska demokratska stranka u Tesliću je već uveliko u pretkampanji i cilj je pobjeda na lokalnim izborima poručio je na danas održanoj konferenciji za novinare predsjednik Glavnog odbora Srpske demokratske stranke i načelnik opštine Teslić Milan Miličević, te dodao da će SDS u Tesliću pobijediti za nivo načelnika i za odborničku listu.

„Naš cilj ostaje isti kao što je bio na lokalnim izborima 2012 i 2016, a potvrda je i referndum 2019. godine. Zašto to tako samouvjereno kažem, iako sam poznat kao oprezan i racionalan čovjek? Upravo iz racionalnih razloga, zato što sve ono što smo mi kao Srpska demokratska stranka radili u Tesliću od 2012. godine do danas rađeno je sa ozbiljnim ljudima sa ozbiljnim projektima.“, rekao je Miličević.

Komentarišući jučerašnju izjavu Milorada Dodika da se prave određeni aranžmani koji će dovesti do toga da Srpska demokratska stranka izgubi izbore u Tesliću, Miličević je naglasio da su se od strane Milorada Dodika ovdje pravili razni aranžmani zadnjih 10-15 godina, ali da nas iz Srpske demokratske stranke ti aranžmani ne zanimaju.

„Milorad Dodik može da pravi kakve god želi aranžmane sa raznim satelitima, papcima, preletačima i ostalima. Ti njegovi aranžmani nas uopšte ne zanimaju. Srpska demokratska stranka ima jedan jedini aranžman, jedan jedini pakt, jedan jedini dogovor, a to je aranžman sa stanovnicima opštine Teslić i to je naša ideja vodilja. Naš osnovni cilj je ispoštovati volju birača.“, rekao je Miličević.

Miličević je dodao da SDS ne zanimaju mnogo termini i datumi održavanja izbora zato što su to stvari koje ne zavise od nas, te da je Srpska demokratska stranka spremna da se prilagodi bilo kakvoj odluci Ustavnog suda ili Centralne izborne komisije, bilo da izbori budu 4. oktobra, 15. novembra ili bilo kojeg drugog datuma.

Konferenciji za novinare prisustvovao je i predsjednik Opštinskog odbora SDS Teslić i član Glavnog odbora SDS RS Milan Kasapović, te član Glavnog odbora SDS RS Milovan Stanković, koji je i zamjenik načelnika opštine Teslić.

SDS
Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.