Stranačke aktivnosti

Saopćenje za javnost PDP

Saopćenje, Logo/PDP

Potpredsjednik Partije demokratskog progresa i šef Glavnog izbornog štaba, Igor Crnadak, prisustvovao je večeras u Srpcu sastanku Regionalnog odbora PDP Izborne jedinice 2. Tema sastanka je bila priprema za lokalne izbore.

Crnadak je rekao da je PDP spreman za izbore i da nikada nije bilo dileme da izbori treba da budu održani 4. oktobra:


„Jedini razlog za pomjeranje je taj što koalicija SNSD-SDA-HDZ BiH nije obezbijedila novac za sprovođenje izbora na vrijeme“.

On kaže da je zadovoljan situacijom i kako teku pripreme za izbore u Izbornoj jedinici 2, gdje će PDP imati pune odborničke liste i svoje ili zajedničke kandidate opozicije u sve četiri lokalne zajednice:


„Nesumnjivo je da će koalicija okupljena oko PDP i SDS ponovo vršiti vlast u tri pod četiri opštine – Gradišci, Srpcu i Prnjavoru, dok će u Laktašima izborni rezultat premašiti sva očekivanja“, kaže Crnadak.

Crnadak se osvrnuo i jučerašnju posebnu sjednicu Narodne skupštine Republike Srpske, kazavši da je jedan od osnovnih razloga za zakazivanje sjednice bilo skretanje teme sa stvarnih problema:


„Postaje sve očiglednije koliko loših stvari je vlast uradila tokom vanrednog stanja, od sumnjivih nabavki pokretne bolnice, ugovora sa turističkom agencijom za nabavku maski, do bahatog i bezobraznog ponašanja funkcionera vladajućih stranaka koji su se tokom njihovih korona zabava smijali građanima u lice dok su oni dva mjeseca strpljivo pratili preporučene mjere zaštite od virusa“, istakao je Crnadak.

S poštovanjem,

Banjaluka, 02.06.2020. godine

Informativna služba P

PDP
Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.