Najave     | 03.06.2020. 17:26 |

Ovogodišnji Mostarski ljetni omladinski program seli na internet

FENA Saopćenje

MOSTAR, 3. lipnja (FENA) – Međunarodni omladinski ljetni program "MSYP Virtual" održat će se u razdoblju od  22. lipnja do 11. srpnja, a program predstavlja virutalni spin-off Mostarskog ljetnog omladinskog programa, koji ove godine namjerava okupiti 60 mladih u dobi od 14 do 19 godina iz svih dijelova Bosne i Hercegovine .
 
 Svi tečajevi i aktivnosti MSYP-ja vođeni su od strane volonterskog tima iskusnih akademika, profesionalaca i stručnjaka iz BiH i cijelog svijeta, a održavaju se na engleskom jeziku, priopćeno je iz Menadžmenta MSYP-ja.

 "Tijekom tri tjedna MSYP-ja Virtual, sudionici će pratiti veliki broj izbornih predmeta, predavanja i interaktivnih radionica. Ovogodišnji tečajevi će obuhvatiti područja matematike i logike, ljudskih prava, kemije, političke filozofije, međunarodne politike, ekonomije, medija i novinarstva, urbanih studija, umjetnosti i psihologije. Cilj programa je poboljšati samopouzdanje sudionika kroz kritičko i kreativno razmišljanje, liderstvo, timski rad, poduzetništvo, multikulturalno razumijevanje i društveni angažman, uz jačanje znanja engleskog jezika", navodi se u priopćenju.

 Od samog osnivanja 2014. godine program je uspješno održan za šest generacija sudionika te je okupio preko 240 mladih.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Svjetska premijera filma 'Hako' na Martovskom festivalu u Beogradu

Najave događaja za 26.03.2024. godine (utorak)

Najave događaja za 26.03.2024. godine (utorak)

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!