Bosna i Hercegovina     | 04.06.2020. 15:38 |

Dan otvorenih vrata na Univerzitetu 'Džemal Bijedić'

FENA Saopćenje

MOSTAR, 4. lipnja (FENA) - Univerzitet "Džemal Bijedić" u Mostaru sljedeći tjedan organizira Dan otvorenih vrata tijekom kojeg će predstaviti više od 50 studijskih programa na svim ciklusima studija, kao i nove studijske programe - Kulturalni studiji i bosnistika, Mikrobiologija i Farmacija.

Dan otvorenih vrata održat će se u srijedu, 10. lipnja, u kampusu Univerziteta u 10 sati, najavili su iz te obrazovne ustanove.

"Poštovani maturanti, danas svjedočite da živimo u vremenu kada nauka podstiče veoma brzi tehnički i tehnološki razvoj, odnosno privredni napredak i poboljšanje standarda, ali s druge strane, u svakom slučaju taj razvoj nije potreban i dovoljan preduvjet da nas učini boljim ljudima. Teško je zamisliti život bez knjige. Zato vam ovom prilikom sugeriramo da nastavite školovanje, postanete bolji ljudi - ugledni građani na ponos svoje porodice i društva, ličnosti sa izraženom empatijom i altruizmom. Sigurni smo da ćete u okviru bogate ponude studijskih programa Univerziteta 'Džemal Bijedić' u Mostaru pronaći studijski program po vašoj želji. Radujemo se druženju u okviru Dana otvorenih vrata", poručili su s mostarskog univerziteta.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Dan otvorenih vrata u kasarni Kosova kod Ustikoline

Svečana sjednica Senata Univerziteta 'Džemal Bijedić' u Mostaru

Nastavnički fakultet Univerziteta 'Džemal Bijedić' otvorio sportsku dvoranu

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana