Bosna i Hercegovina     | 09.06.2020. 11:56 |

Otvoreni ekran Studija novinarstva Filozofskog fakulteta SUM-a

FENA Saopćenje

MOSTAR, 9. lipnja (FENA) - Studij novinarstva Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru i Udruga studenata novinarstva "PRESS" organiziraju u srijedu, 10. lipnja "Otvoreni ekran Studija novinarstva" koji će početi u 12.15 sati putem Google Meet aplikacije.

 Medijski eksperti, bivši studenti, a sada urednici i novinari zaposleni u struci, svoje iskustvo studiranja i rada u toj profesiji podijelit će s maturantima, odnosno budućim, ali i sadašnjim studentima novinarstva.

 Susret će biti prilika za sve sudionike, napose maturante, da se pobliže upoznaju sa Studijem novinarstva, mogućnostima studiranja, izazovima koje susreću na tržištu rada i suvremenim novinarstvom, o čemu će imati priliku razgovarati i s budućim poslodavcima, bivšim i sadašnjim studentima te nastavnicima.

 Uz studente, svoja iskustva predstavit će glavni urednik Hrvatske katoličke mreže Siniša Kovačić, predsjednica DHN u BiH i zamjenica glavnog urednika Večernjeg lista Valentina Rupčić, glavni urednik Slobodne Dalmacije Jadran Kapor, novinar RDV-a Boris Čerkuč, urednik portala Dnevnik.ba Jurica Gudelj, novinar i urednik Damir Suton te novinarka BHRT-a Monika Ćubela Savić.

 Poveznica za pristup predavanju je https://meet.google.com/spb-onra-rie, a da biste se pridružili putem telefona, birajte +1 508-534-8924 i unesite PIN: 471 293 205#, priopćili su organizatori.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

U subotu otvaranje panoramskog kotača u Mostaru

U Mostaru izložba i proglašenje najboljih radova u sklopu Dana frankofonije

Obavijest za građane Splitske ulice u Mostaru

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo