Bosna i Hercegovina     | 10.06.2020. 12:35 |

Ministar Hadžović uručio zahvalnicu BH Telecomu

FENA Saopćenje

MOSTAR, 10. lipnja (FENA) - Ministar obrazovanja, znanosti, kulture i sporta Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Rašid Hadžović uručio je u srijedu zahvalnicu direktoru mostarske direkcije BH Telecoma Adilu Šuti za doprinos u realizaciji online nastave na području HNŽ-a.

Ministar Hadžović zahvalio je Šuti na iskazanoj solidarnosti i suradnji u realizaciji online nastave u razdoblju pandemije covida-19, priopćeno je iz Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i sporta HNŽ-a.

"Kompanija BH Telecom sa svojim rukovodstvom u proteklom je razdoblju još jednom potvrdila da je društveno odgovorna kompanija koja svojim aktivnostima doprinosi obrazovnom sistemu u našoj državi. Podrška koju je BH Telecom – Direkcija Mostar pružio svim sudionicima u obrazovnom sistemu na području naše županije u periodu pandemije je nemjerljiva i iskreno se nadam da ćemo i u narednom razdoblju djelovati na tragu dosadašnje suradnje", istaknuo je ministar.

Kompanija BH Telecom u razdoblju pandemije provela je niz aktivnosti koje su omogućile nesmetano odvijanje online nastave na području HNŽ-a.

"BH Telecom ima zadovoljstvo što je u suradnju s Ministarstvom obrazovanja, znanosti, kulture i sporta HNŽ-a, omogućio adekvatne uvijete za kontinuiran proces izvođenja nastave na području županije. U proteklom razdoblju smo za veliki broj učenika na području Hercegovine osigurali besplatan pristup internetu i na taj način napravili sinergiju kako bi ovaj obrazovni sistem na opće zadovoljstvo funkcionirao za vrijeme pandemije koronavirusa", istaknuo je Šuta.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

BHRT i BH Telecom nastavljaju saradnju: Europsko prvenstvo u nogometu UEFA EURO 2024.

Delić s menadžmentom BH Telecoma o izazovima zapošljavanja i zadržavanja kvalitetnih kadrova

Novi Telecom centar BH Telecoma otvoren na Međunarodnom aerodromu Sarajevo (VIDEO)

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana