Stranačke aktivnosti     | 18.06.2020. 16:43 |

Saopćenje za javnost Demokratske fronte KS

FENA Saopćenje

KO DF KS: Konaković tvrdi da State Department i DF ne govore istinu

Kantonalni odbor Demokratske fronte Sarajevo poziva lidera četvorke Elmedina Konakovića (NiP, SDP, NS, NBL) da prestane obmanjivati javnost sa tvrdnjama da je izvještaj State Departmenta u kojem se Konaković pominje lično lažan.

Konaković optužbama na račun DF-a i predsjednika Komšića želi skrenuti pažnju sa činjenice da ga je State Department označio kao političku figuru koja izražava antisemitska uvjerenja te širi hobofobiju.

Konaković i NiP bezuspješno pokušavaju kazati da State Department i Demokratska fronta ne govore istinu, a istina o NiP-u svima je poznata.

Omalovažavanje napora predsjednika Demokratske fronte Željka Komšića na putu Bosne i Hercegovine ka NATO savezu, o čemu su se svojevremeno pozitivno izjasnili i dužnosici Sjedinjenih Američkih Država, poput Matthew Palmera, Konakoviću i NiP-u neće pomoći u cilju prikrivanja antisemitskih uvjerenja.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost Demokratske fronte

Saopćenje za javnost Demokratske fronte

Saopćenje za javnost Demokratske fronte

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo