Stranačke aktivnosti     | 23.06.2020. 17:15 |

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

 Predsjednik Čović posjetio Općinski odbor HDZ-a BiH Vitez

U dvorani Općinskoga vijeća u Vitezu održana je sjednica Općinskog odbora HDZ BiH Vitez kojoj je nazočio predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH dr. Dragan Čović i predsjednik ŽO HDZ BiH Radoja Vidović, koji je i kandidat na listi za Parlamentarne izbore u Republici Hrvatskoj.

Sjednica je organizirana u sklopu posjeta predsjednika Čovića općinskim organizacijama HDZ-a BiH, a tijekom sastanka razgovarano je o pripremama za Lokalne izbore u BiH te izbore za zastupnike u Sabor Republike Hrvatske.

Kroz uvodno izlaganje predsjednik OO HDZ BiH Vitez Boris Marjanović više je govorio o aktivnostima Općinskog odbora s naglaskom na aktivnosti koje se provode na terenu, a u smislu priprema za nastupajuće izbore.

"U Vitezu činimo maksimalne napore kako bi kao vodeća hrvatska stranka pokazali odgovornost prema našem narodu ali i koalicijskim partnerima. S time u vezi cijenimo potporu viših razina za projekte koje su važni za Vitez i naše sugrađane", kazao je predsjednik OO HDZ BiH Vitez Boris Marjanović uz zahvalu stranačkom izaslanstvu na posjetu Vitezu.

Predsjednik HDZ-a BiH dr. Čović upoznao je nazočne o aktualnoj političkoj situaciji na svim razinama uz naglasak na postignute političke sporazume koji se vežu za izmjene i dopune Izbornog zakona BiH. Isto tako naglasio je važnost hrvatskog zajedništva u kontekstu priprema za nastupajuće izbore kako bi stranke okupljene u Hrvatski narodni sabor postignule očekivane rezultate.

Sa sastanka je upućen poziv svim hrvatskim državljanima na aktivnu registraciju i konzumaciju biračkog prava za izbore za Sabor Republike Hrvatske te potporu listi HDZ-a za XI. izbornu jedinicu na kojoj se nalaze i kandidati iz Bosne i Hercegovine.

Također, na sastanku je bilo riječi i o infrastrukturnim projektima na prostoru općine Vitez i Središnje Bosne za što je predsjednik Čović pružio potporu obećavši kako će dužnosnici HDZ BiH, kao i do sada prepoznati potrebe stanovnika Viteza.

HDZ BiH

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) N. M.

Vezane vijesti

Ambasada SAD: HDZBiH ne može na silu doći do rješenja koje preferira, mora iskreno raditi na izgradnji konsenzusa

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

HDZ BiH pozdravio preporuku EK: Nastavljamo predvoditi reformske procese

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo