Najave     | 24.06.2020. 14:46 |

Sutra uručivanje informatičke opreme Gimnaziji Mostar

FENA Saopćenje

MOSTAR, 24. lipnja (FENA) - Direktor Nansen dijalog centra (NDC) Mostar Elvir Đuliman i ministar obrazovanja, znanosti, kulture i sporta u Vladi Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Rašid Hadžović uručit će Gimnaziji Mostar informatičku opremu u vidu 28 tableta u četvrtak, 25. lipnja, u zgradi Gimnazije s početkom u 11 sati.

U uvjetima poštivanja socijalnog distanciranja, NDC Mostar će uručivanjem ove opreme olakšati rad učenika i profesora koji su uključeni u NDC-ove obrazovne programe u Gimnaziji Mostar, priopćeno je iz navedenog centra.

Početkom svibnja 2020. godine, Nansen dijalog centar uručio je i 40 tableta Srednjoj školi Stolac koji se već koriste za jačanje vještina učenika i profesora s ciljem promoviranja važnosti društvene odgovornosti i angažiranosti u svojim lokalnim zajednicama.

NDC Mostar implementira navedene obrazovne programe u Mostaru i Stocu uz financijsku podršku Ambasade Kraljevine Norveške u BiH, a navedenom događaju prisustvovat će i direktor i zamjenica direktora Gimnazije Mostar Haris Idriz i Ankica Čović, stoji u priopćenju.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Učenici Gimnazije Mostar posjetili Filozofski fakultet

NDC Mostar donirao 28 tableta Gimnaziji Mostar

Udruge prikupljaju informatičku opremu za online nastavu

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'