Bosna i Hercegovina     | 02.07.2020. 13:17 |

Zdravka Bušić: Hrvatska će i dalje pomagati HNK Mostar

FENA Saopćenje

MOSTAR, 2. srpnja (FENA) - Državna tajnica Ministarstva vanjskih poslova Republike Hrvatske i nositeljica liste za 11. izbornu jedinicu na predstojećim izborima u Hrvatskoj Zdravka Bušić posjetila je u srijedu navečer Hrvatsko narodno kazalište u Mostaru.

 Tom prigodom ravnatelj HNK-a Mostar Ivan Vukoja informirao ju je o radu i budućim planovima kazališta te joj uručio zahvalnicu za osobni doprinos te ukupnu podršku Vlade Republike Hrvatske.

 "Svima nama u HNK Mostar izuzetno je zadovoljstvo i čast što je Vlada Republike Hrvatske, uz Sveučilište u Mostaru i Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar, prepoznala i Hrvatsko narodno kazalište u Mostaru kao instituciju od strateškog značaja za Hrvate u Bosni i Hercegovini", kazao je Vukoja, dodavši kako svi uspjesi HNK Mostar ne bi bili mogući bez kontinuirane potpore hrvatske Vlade.

 Uz čestitku na 25. obljetnici HNK Mostar, državna tajnica je zahvalila na primljenoj zahvalnici.

 "Iskreno zahvaljujem na uručenoj zahvalnici koja mi uistinu mnogo znači. Ovaj čin mi predstavlja obvezu jer ga trebam i u budućnosti opravdati", rekla je Zdravka Bušić, istaknuvši kako će hrvatske institucije i dalje nastaviti s potporom HNK Mostar.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Premijera 'Stepskog vuka' oduševila mostarsku publiku

Veleposlanik SAD-a u BiH u službenom posjetu Brčko distriktu

Bradara posjetila Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo