Stranačke aktivnosti     | 03.07.2020. 13:06 |

Saopćenje za javnost DF-a

FENA Saopćenje

Demokratska fronta na Lokalne izbore izlazi u 70 općina i gradova

 

 

Delegacija Demokratske fronte na čelu sa direktorom Stranke, Hamedom Hodžićem danas je Centralnoj izbornoj komisiji predala potrebnu dokumentaciju za prijavu učešća na Lokalnim izborima koji će se održati 15. novembra 2020. godine.

 

Demokratska fronta na izbore izlazi sa 69 listi za općinska i gradska vijeća i 16 načelničkih kandidata. Izuzetno zadovoljstvo izražavamo zbog učešća na izborima u pojedinim općinama i gradovima u kojima je Stranka osnovala oragnizacije tek nedavno, poput onih u Republici Srpskoj, Drvaru i Tesliću.

 

Ovim putem posebno se zahvaljujemo svim građanima koji su dali potpise podrške kandidaturi Demokratske fronte u 25 općina u kojima je Stranka imala tu obavezu. Demokratska fronta ukupno je prikupila više od 5 hiljada potpisa podrške što nam daje dodatnu snagu u borbi za naše politike i rješavanje problema građana Bosne i Hercegovine.

 

 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) F. F.

Vezane vijesti

Predsjedništvo DF-a - 'Trojkina' politika kompromisa dovela do politike razvaljivanja države

Saopćenje za javnost Demokratske fronte

Saopćenje za javnost Demokratske fronte

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta