Stranačke aktivnosti     | 04.07.2020. 15:47 |

Saopćenje za javnost GDS-a BiH

FENA Saopćenje

Predsjednik Građanske demokratske stranke BiH/GDS BiH/ Ibrahim Spahić čestitao je Dan nezavisnosti SAD  i istakao  izuzetne historijske  i prijateljske veze koje imaju građani i narodi naših zemalja i zajedniku radost obilježavanja Dana nezavisnosti SAD jer je to simbol slobode.

Američka deklaracija o neovisnosti 4.ula 1776, kojom je proglašena nezavisnost SAD slavi se kao ključni povijesni datum SAD i modernog svijeta.

Američka revolucija i borba za nezavisnost SAD  inspirisala je  narode svijeta da kroz stoljeća oslobode svoje zemlje kolonijalnih okova i izbore se za poštivanje ljudskih prava.

SAD, stalno i u svim okolnostima ,potvrđuje svoju privrženost saradnji sa BiH i pruža podršku razvoju demokracije ,ekonomskom i socijalnom prosperitetu građana naše zemlje.Ž

Američki građani i narod veoma dobro razumiju interese i potrebe svog i našeg društva i državne  administracije SAD znaju od kolikog je obostranog značaja očuvanje  odličnih odnosa između USA i BiH na dobrobit mira i stabilnosti u Evropi.

Pres GDS BiH

 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost GDS-a

Saopćenje za javnost GDSBiH

Saopćenje za javnost GDSBiH

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom