Sport     | 13.07.2020. 20:15 |

Goran Ivanišević pobijedio koronu i napustio Zadar

FENA Internet

ZADAR, 13. srpnja (FENA) - Proslavljeni hrvatski tenisač Goran Ivanišević objavio je u ponedjeljak putem društvenih mreža da je pobijedio koronavirus te da napušta Zadar u kojem je proveo tri tjedna izolacije.

"Nakon dva negativna i dva pozitivna testa, došao je na red moj omiljeni, peti set. A znate da sam uvijek bio nezgodan u petom setu... Napokon negativan i napokon mogu na slobodu nakon tri tjedna izolacije", napisao je Ivanišević na svom Instagram profilu uz fotografiju s pobjednički uzdignutom šakom.

Trener Novaka Đokovića, kao i njegov štićenik, bio je pozitivan na Covid-19 nakon zadarskog turnira Adria Toura, na kojem je finale bilo otkazano, jer je nekoliko sati prije početka dvoboja Đokovića i Rusa Andreja Rubljova bugarski tenisač Grigor Dimitrov objavio kako je bio pozitivan na testu obavljenom u Monte Carlu.

Đoković je testiran u Beogradu, gdje je saznao da su i on i njegova supruga Jelena zaraženi koronavirusom.

Ivanišević, koji je u Zadru obnašao i dužnost direktora humanitarnog turnira, tijekom trotjedne izolacije boravio je u hotelu u kojem je bio smješten tijekom Adria Toura pa se zahvalio osoblju koje mu je "kuhalo i nosilo hranu".

"Zadre, hvala ti što si mi mjesec dana bio sjajan domaćin, sad smo se zbližili na još posebniji način. Vidimo se u nekim ljepšim okolnostima, ali ipak ne tako skoro", poručio je Ivanišević te svim zaraženima poželio što brži oporavak, prenosi Hina.

 

(FENA) Z. P.

Vezane vijesti

Pad bh. tenisera na ATP rang listi, Đoković povećao prednost na vrhu

Đoković izgubio od 'lucky losera' u trećem kolu Indian Wellsa

Fatić u drugom kolu Challengera u Mađarskoj, Džumhur eliminiran u kvalifikacijama u Phoenixu

Promo

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo

TP 'Intera' Mostar: Radionica o digitalizaciji procesa u MSP

Alma Ras: Slavimo uspjeh s uposlenicima od preko deset i dvadeset godina izvrsnosti