Stranačke aktivnosti     | 14.07.2020. 13:45 |

Saopćenje za javnost Platforme za progres

FENA Saopćenje

Pod sloganom "Dosta je bilo šutnje", 18. jula u Brčkom, sjedištu Brčko Distrikta Bosne i Hercegovine, će se održati simbolična, mirna protestna šetnja, na kojoj ćemo dostojanstveno i glasno, podsjetiti na naše zahtjeve koji se tiču države, izbora, korupcije.

Uzimajući u obzir sve trenutne okolnosti, Platforma za progres će poštovati važeće mjere i odobrenje nadležnih institucija, te će u skladu s tim, maksimalan broj učesnika ove protestne šetnje biti tri stotine.

Mirna protestna šetnja će i ovog puta krenuti u 11:55, simbolično „5 do 12“ ispred Gradske vijećnice.

Istog dana u 18 sati u prostorijama Doma kulture u ovom gradu, poštivajući sve epidemiološke mjere, bit će održana i Osnivačka skupština Platforme za progres Brčko.

Građanke i građani koji odluče da nam se pridruže na ovoj protestnoj šetnji, dužni su poštovati sve epidemiološke mjere, poštovati fizičku distancu, nositi zaštitne maske i brojeve koji će biti dodijeljeni na protestnoj šetnji!

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) F. F.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost Platforme za progres

Promo

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana

Kampanja 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'