Stranačke aktivnosti     | 19.07.2020. 13:35 |

Saopćenje za javnost SDS-a

FENA Saopćenje

  

Ilija Stanković kandidat opozicije za gradonačelnika Trebinja

Ilija Stanković promovisan je danas za kandidata SDS-a, PDP-a, Liste za pravdu i red i Hercegovačkog narodnog pokreta za gradonačelnika Trebinja. Sporazumu koji je danas potpisan u Trebinju prisustvoali su i predsjednici SDS i PDP Mirko Šarović i Branislav Borenović.

„Čestitam svim subjektima koji su podržali našeg zajedničkog kandidata. Čestitam Iliji kandudaturu. Mislim da je Ilija Stanković kandidat koji može donijeti boljitak Trebinju. Radi se o kandidatu sa bogatom karijerom i siguran sam da će u kampanji koja je pred nama pokazati sve svoje kvlalitete“ – kazao je Šarović, predsjednik SDS-a.

Predsjednik SDS-a je kazao da će Ilija Stanković u narednom periodu predstaviti svoju viziju Hercegovine i izrazio sigurnost da će mnogi biti iznenađeni rezultatom SDS-a u Hercegovini i Trebinju.

„Počeli smo promociju zajedničkih kandidatura u najzapadnijem dijelu Republike Srpske, u Novom Gradu. Danas nastavljamo na drugom dijelu Republike Srpske u Trebinju. Siguran sam u pobjedu u Trebinju jer je Ilija Stanković kao direktor HET-a pokazao kako se odgovorno ponaša prema javnom dobru“- istakao je Branislav Borenović, predsjednik PDP-a

On je istakao da će imati i lični motiv da pomogne Iliji Stankoviću da ostvari pobjedu u Trebinju jer je Trebinje grad koji zaslužuje najboljeg a takav je Ilija Stanković.

Kandidat opozicije za gradnoačelnika Trebinja Ilija Stanković zahvallio se partijama na povjerenju i istakao da će u narednom periodu predstaviti javnosti svoju viziju razvoja Trebinja.

„Kampanja koja je pred nama je priča o boljem Trebinju i želimo da vodimo dostojanstvenu i čestitu kampanju. Očekujem konretnu saradnju sa medijima u kampanji. Moja želja je da svaki građanin Trebinja živi bolje nego što je to danas. Domaćinski rad u Trebinju može da donese taj boljitak“ – naglasio je Stanković.

„Najbolja promocija Ilije Stankovića je činjenica da je HET bio u plusu kad je na njegovom čelu bio Ilija Stanković. Radi se o domaćinu kakvog Trebinje zaslužuje i uložiću maksimalnu energiju da Ilija Stanković postane gradonačelnik Trebinja“ – istakao je Vukanović, predsjednik Liste za pravdu i red.

Predsjednik Skupštine Hercegovačkog narodnog pokreta Radenko Drašković ponovio je da će podrška Hercegovčkog narodnog pokreta biće maksimalna i odlučujuća za pobjedu opozicije u Trebinju.

„Ilija Stanković imaće punu podršku Hercegovačkog narodnog pokreta kako bi Trebinje bilo pristojno mjesto za život. Naš cilj je da budemo jasna alternativa trenutnom režimu u Trebinju. Naš prioritet će biti jačanje ekonomije jer je ekonomija najjača politika“ – zaključio je Drašković.

Sektor za
politiku i medije

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. B.

SDS

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost SDS-a

Saopćenje za javnost SDS-a

Saopćenje za javnost SDS-a

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo