Stranačke aktivnosti     | 27.07.2020. 21:22 |

Saopćenje za javnost GDSBiH

FENA Saopćenje

GDS BiH čestitao je Dan ustanka BiH 27. JULI 1941.

Tokom NOB  od 1941.-1945. ostvarene su  pored pobjede  i slobode  i historijske težnje BiH potvrđene na svim zasjednjima ZAVNOBiH-a za  izgradnju države BiH.Odluke ZAVNOVBIH-a,posebno Deklaracija o pravima građana BiH odredile su  budućnost naše zemlje i kroz ustavne promjene,posebno donošenjem Ustava  SR BiH 1974.godine   i Referendumom o nezavisnosti 1992.BiH je postala   stalna članica OUN i međunarodne zajednice..Voljiom građana BiH i njihovom borbom za odbranu nezavisnosti ,suvereniteta i nepovredivosti teritorijanog integriteta BiH u periodu 1992.-1996.ispisane su najslavnije stranice moderne  BiH.

Čestitamo svim hrabrim bosanskohecegovačkim građanima i građankama  koji sa ponosom oduvijek nose zastavu BiH. iNi sada ,ni u budućnosti, ni iznutra ,ni izvana, niko i nikada neće moći dijeliti našu  zemlju  jer BiH  kroz stoljeća čuvaju i brane najbolji čuvari i graditelji

Pres GDS BiH

Bosne i Hercegovine. 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost GDS-a

Saopćenje za javnost GDSBiH

Saopćenje za javnost GDSBiH

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu