Bosna i Hercegovina     | 06.08.2020. 19:58 |

Predstavljanje Europske omladinske kartice u Mostaru

FENA Saopćenje

MOSTAR, 6. kolovoza (FENA) - Predstavljanje programa Europske omladinske kartice u BiH održat će se na Međunarodni dan mladih, 12. kolovoza u Centru za kulturu Mostar u 11 sati.

Cilj je događaja upoznati prisutne s programom Europske omladinske kartice, benefitima za njezine korisnike, načinom na koji mogu postati korisnici, te paketima na osnovu kojih se može uspostaviti suradnja.

Uz to, budući korisnici će saznati tko su trenutni partneri programa, te na kojim mjestima širom Bosne i Hercegovine mogu iskoristiti benefite.

Europska Omladinska Kartica osigurava preko 70 tisuća popusta na putovanja, kulturu, smještaj, obrazovanje, usluge i proizvode u 37 zemalja širom Europe za 7+ mil. korisnika.

U svakoj zemlji postoji na stotine programa i prilika za volontiranje, učenje, zapošljavanje, poduzetništvo i mnoge druge stvari koje mladima pomažu na njihovom putu.

Kartica će u 2020. biti besplatna za mlade iz BiH od 15-30 godina i dostupna putem mobilne aplikacije. Kartica se može rezervisati na https://omladinskakartica.ba, priopćio je PRONI Centar za omladinski razvoj.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana