Kultura     | 10.08.2020. 09:15 |

Poznat žiri Mediteran Film Festivala

FENA Saopćenje

ŠIROKI BRIJEG, 10. kolovoza (FENA) - I ove godine u žiriju Mediteran Film Festivala (MFF) sjedit će zvučna imena. O najboljem filmu u kategoriji dugometražnog dokumentarca odlučivat će Bojana Burnać redateljica i direktorica fotografije, slovenski redatelj Dušan Moravec i hrvatska glumica Ivana Roščić.

U kategoriji kratkog dokumentarnog filma o najboljima će odlučivati Joško Lokas poznati voditelj, autor, urednik i producent, Tina Šmalcelj bh. redateljica i scenaristica te hrvatski glumac Goran Bogdan.

Žiri u ovom sastavu proglašava najboljim autora iz kategorije dugometražnog dokumentarnog filma te dodjeljuje nagradu 'Grand Prix' festivala – čiji je pokrovitelj HT Eronet, te najboljim autora iz kategorije kratkometražnog dokumentarnog filma te dodjeljuje nagradu 'Best Short' čiji je pokrovitelj Podravka.

Podsjećamo, dvadeset i prvo izdanje Mediteran Film Festivala bit će održano od 19. do 22. kolovoza u online formatu. U službenom programu ovogodišnjeg festivala bit će prikazano dvadeset dokumentarnih filmova, deset u konkurenciji dugometražnog te deset u konkurenciji kratkometražnog dokumentarca, priopćili su iz MFF-a. 

(FENA) C. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom