Sport     | 10.08.2020. 17:52 |

Karačić: Odgovoriti na sve izazove i upisati nova tri boda

FENA Saopćenje

ŠIROKI BRIJEG, 10. augusta (FENA) - Nogometaši Širokog Brijega u okviru trećeg koola Premijer lige BiH u utorak na Pecari dočekuju ekipu Veleža.

Nakon dvije uvodne pobjede Širokobriježani imaju priliku upisati nova tri boda. U spomenuti susret domaćini ulaze s maksimalnim učinkom, a gosti s polovičnim učinkom na otvaranju sezone, ali i nakon velike pobjede u mostarskom derbiju nad Zrinjskim.

Trener Širokog Brijega Toni Karačić ističe da su spremni odgovoriti na sve izazove i upisati nova tri boda, saopćeno je iz kluba.

- Arhivirana je utakmica na Otoci i potpuno smo koncentrirani na domaću utakmicu protiv Veleža. U goste nam dolazi vrlo kvalitetan suparnik koji igra dopadljiv nogomet. Očekujem dobru utakmicu, spremni smo odgovoriti na sve izazove i upisati nova tri boda - istaknuo je Karačić.

Osvrnuo se na nedavni pripremni susret ovih dviju momčadi u Tomislavgradu.

- FK Velež Mostar je tada bio kvalitetniji suparnik, dominirali su u polju, a jedino pozitivno s naše strane u toj utakmici bio je neodlučeni ishod. Ova je utakmica je nova prilika, potpuno drukčija od spomenute, jer je i natjecateljska. Ipak, ovaj put se igra na Pecari i sigurno ćemo odigrati mnogo kvalitetnije nego tada - dodao je šef stručnog štaba Širokog Brijega.

Prvotimac Alen Jurilj je istaknuo kako u momčadi vlada sjajna atmosfera i veliko zajedništvo te kako puni optimizma dočekuju ovu utakmicu.

- Nikoga se ne bojimo, vjerujemo u svoju kvalitetu i želimo nastaviti pobjeđivati. Velež jest kvalitetna momčad, ali bodovi će ostati na Pecari. Želimo nastaviti u započetom ritmu - poručio je Jurilj.

Utakmica Široki Brijeg - Velež igra se u utorak od 19 sati uz direktan televizijski prijenos na kanalu Arena Sport 1.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom