Bosna i Hercegovina     | 12.08.2020. 13:31 |

Usvojeno više prijedloga na sjednici Vlade Brčko distrikta BiH

FENA Saopćenje

BRČKO, 12. kolovoza (FENA) - Vlada Brčko distrikta BiH na sjednici u srijedu usvojila je među ostalim Prijedlog odluke o utvrđivanju kriterija za dodjelu dotacije i Prijedlog odluke o izmjeni Odluke o usvajanju Programa utroška sredstava za 2020. godinu - I. dio.

Članovi Vlade usvojili su i Prijedlog odluke o imenovanju člana i zamjenika člana Povjerenstva za javne nabave koje provodi proceduru javne nabave za verifikaciju troškova za projekt BiH3 (2014), Prijedlog odluke o odobravanju Programa utroška sredstava tekućeg transfera za javne fondove Fondu zdravstvenog osiguranja Distrikta za treći pokušaj vještačke oplodnje i Prijedlog odluke o izmjeni Odluke o imenovanju Povjerenstva za priznavanje dokumenata iz područja visokog obrazovanja.

Vlada je primila k znanju i Informaciju o postupcima javnih nabava u razdoblju od siječnja do ožujka ove godine i Informaciju o povratu neutrošenih sredstava uplaćenih Fondu za reformu javne uprave donatorima Švedskoj agenciji za međunarodni razvoj i suradnju (Sida) i Danskoj.

Usvojen je i Zaključak u vezi s funkcioniranjem sustava protugradne zaštite Distrikta, te je dana suglasnost Odjelu za poljoprivredu, šumarstvo i vodno gospodarstvo za nabavu 30 protugradnih raketa, priopćeno je iz Sektora za informiranje Vlade Brčko distrikta BiH.

Vlada je usvojila i Prijedlog odluke o utvrđivanju kriterija za korištenje novčanih sredstava s pozicije Ostale dotacije pojedincima odobrenih Proračunom Brčkog za tekuću godinu u Odjelu za obrazovanje Vlade Distrikta i Prijedlog odluke o odobravanju Programa utroška sredstava za dodjelu dotacije JP "Komunalnom Brčko" d. o. o., za izgradnju NN mreže i fekalne kanalizacijske mreže za potrebe novoizgrađenog objekta vrtića u Mjesnoj zajednici Ilićka u Distriktu, stoji u priopćenju.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana